Меню
Меню

Подарък за мъж

Подарък за мъж

 

Да откриете подходящ подарък за мъж невинаги е лесно и много хора изпитват затруднения не само да изберат, но и изобщо да измислят идеи какво могат да поднесат. Във Fashion Gallery ще откриете множество предложения за практичен подарък за мъж, който може да се използва в ежедневието.

Вижте повече: Много мъже не обичат да пазаруват и се радват на подарък за мъж като дреха или аксесоар, който ще им позволи да изглеждат още по-добре, без да полагат усилия. Предлагаме ви да огледате добре каталога на Fashion Gallery и да изберете такъв подарък за мъж, който да зарадва новия си собственик ида го накара да се чувства специален всеки ден.

Подарък за мъж – обувки

Да изберете обувки за подарък за мъж не е много трудно – за разлика от дамските, мъжките обувки пасват много по-лесно на различни крака и не е особено рисковано да ги изберете сами. Ако искате да поднесете подарък за мъж, който със сигурност ще се носи, изберете спортни обувки – маратонки или кецове. За по-официалните господа можете да изберете кожени обувки. Чифт чехли или закачливи джапанки също са неангажиращ подарък за мъж, който лесно се харесва и ще се използва дълго и с удоволствие.

Все пак, за да купите такъв подарък за мъж, трябва да имате малко предварителна подготовка – проверете който номер носи господинът, както и какъв стил обувки харесва.

Подарък за мъж 1 - за спортно-елегантна визия
Подарък за мъж - стилни маратонки

Подарък за мъж – тениска, риза или блуза

И още един подарък за мъж, с който можете да зарадвате всекиго – тениска, риза или блуза. Забавна тениска или маркова блуза е универсален подарък за мъж, тъй като всеки би я харесал, а и е лесно да пасне на всяко телосложение. Изберете стилна риза за мъж, който обича да носи по-елегантни дрехи в ежедневието си или спазва дрескод в офиса. Преди да пристъпите към избор на такъв подарък за мъж, отново трябва да знаете какъв размер дрехи носи той, както и какъв стил и цветова гама харесва като цяло. 

Подарък за мъж – панталон

Ако в дамските гардероби винаги има много рокли, то в мъжките гардероби дънките никога не са достатъчно. Така че винаги можете да поднесете като подарък за мъж чифт маркови, модерни дънки – къси или дълги. Проверете кой размер би бил подходящ, като погледнете етикетите на старите му дънки, и изберете нещо подходящо за него от нашия каталог. Друг подарък за мъж, който не носи рискове, е чифт летни шорти, тъй като те са широки и универсални. А и мъжете обичат такива леки летни дрехи в неангажиращ стил, така че със сигурност ще поднесете практичен и полезен подарък за мъж. Разбира се, можете да изберете и друг панталон, стига да сте сигурни, че ще стои добре на фигурата му.

Подарък за мъж – яке или суичър

Да поднесете яке за подарък за мъж не е много разпространена идея, но с нищо не е по-лоша от всички останали дрехи. Напротив, едно дънково яке или яке бомбър са толкова универсални, че лесно ще паснат на всеки гардероб и ще се носят с удоволствие. Универсален подарък за мъж би бил и спортен суичър, тъй като пасва на всякакви фигури и е прекрасна, неангажираща дреха за ежедневния стайлинг. Достатъчно е да знаете кой размер да поръчате и ще имате перфектният, неочакван и практичен подарък за мъж.

Подарък за мъж 2 - огромен избор от продукти
Подарък за мъж - топло яке

Подарък за мъж – бельо

Да избере бельо за подарък за мъж е идея, подходяща само за най-близките ви хора. И все пак можете да поднесете на любимия закачливи или секси боксери, които той би оценил като жест. В каталога на Fashion Gallery ще откриете качествено мъжко бельо със стилна визия, което ще пасне лесно на всеки мъжки вкус.

Подарък за мъж – вратовръзка

Вратовръзката е класически подарък за мъж, тъй като е универсален и неангажиращ, но все пак не е за всекиго. Изберете такъв подарък за мъж, ако ще го поднасяте на човек, който носи костюми в ежедневието си. Да подарите вратовръзка на мъж с изключително спортен стил като цяло не е добра идея, но все пак може да даде тласък към нов за него стил, който досега не е посмял да пробва. Така или иначе, препоръчваме да избирате такъв подарък за мъж внимателно, като добре познавате господина, на когото ще го поднасяте.

Подарък за мъж – слънчеви очила

Слънчевите очила са прекрасна идея за подарък за мъж. Те са не само стилен и универсален аксесоар към ежедневния тоалет, но и прекрасна грижа за здравето на очите. Изберете такъв подарък за мъж за господин, който харесва аксесоари.

Специалните модели очила за шофиране могат да облекчат ежедневието на всеки мъж, който прекарва доста време в автомобила си всеки ден.

Слънчевите очила във Fashion Gallery са с високо качество, но и на страхотни цени, така че лесно ще откриете подходящи за подарък.

Подарък за мъж – часовник

Макар носенето на часовник да не е наложително в днешни дни, много господа биха се зарадвали на стилен класически или смарт часовник. Ето защо часовникът все още е сред най-предпочитаните избори за подарък за мъж. Освен всичко останало, съвременните часовници могат да предложат опции като измерване на изминати крачки и пулс, сън и активност, което е удобно за проследяване на здравето на съвременния градски човек.

Класическите часовници са подходящ подарък за мъж за делови господа или за мъже с традиционен вкус към облеклото и вида си. Смарт часовниците с много си приложения в ежедневието биха зарадвали модерния мъж, който харесва джаджи, грижи се за здравето си и има нужда от максимално удобство при използването на технологиите.

Подарък за мъж 3 - качествени стоки
Подарък за мъж - часовник

Подарък за мъж – аксесоар за телефон

Аксесоарът за телефон е неангажиращ, универсален подарък за мъж, който винаги ще влезе в употреба. Голяма част от хората обичат да имат по няколко различни калъфа за телефона си, за разнообразие или за специални случаи. Така че просто вижте какъв е моделът на телефона на господина и му поръчайте страхотен подарък за мъж, който ще се използва дълго и с удоволствие.

Подарък за мъж – бижу

Не всички мъже носят бижута, но това все пак остава добра идея за подарък за мъж. Бижуто може да бъда доста сантиментален подарък за мъж, като му напомня за вас години наред. В каталога на Fashion Gallery ще откриете впечатляващи пръстени и колиета с универсална визия и мъжко излъчване, които лесно се харесват от господата.

 

Подарък за мъж – обувки

Подарък за мъж – тениска, риза или блуза

Подарък за мъж – панталон

Подарък за мъж – яке или суичър

Подарък за мъж – бельо

Подарък за мъж – вратовръзка

Подарък за мъж – слънчеви очила

Подарък за мъж – часовник

Подарък за мъж – аксесоар за телефон

Подарък за мъж – бижу

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки