Меню

Замяна и връщане

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Всяка закупена стока от онлайн магазин www.fashion-gallery.bg подлежи на връщане или замяна до 14 дневен срок от получаване изключение правят: бельо,бански,чорапени изделия и бижу и не подлежат на връщане и замяна по хигиенични причини. Продукти, при които този срок е изтекъл не се приемат. Продуктът не трябва да е носен, изцапан, пран и да не е нарушена неговата цялост, включително етикетът и оригиналната му опаковка. Трябва да е в приличен търговски вид и без странични миризми като цигари, парфюм или други козметични продукти. Ако изпратеният артикул не отговаря на условията за връщане или замяна, той се изпраща обратно до адреса на клиента за негова сметка.

ЗАМЯНА

Бельо,бански,чорапени изделия и бижу не подлежат на замяна по хигиенични причини. Парфюми с нарушена опаковка, липса на целофан, холограмен стикер не подлежат на замяна.

Продуктът който сте избрали за замяна, трябва да е на същата стойност или по-висока. Ако сумата е по-висока, ще ви се начисли разликата в наложения платеж. След като получим продукта, който искате да замените и се уверим в неговата цялост, ние ще Ви изпратим желаният от вас артикул за замяна.
Куриерските разходи се поемат от Клиента. В случаите, когато замяната се налага поради грешка или вина на www.fashion-gallery.bg (изпратен е грешен продукт, изпратен е грешен размер и др.) куриерските разходи са за сметка на ПРОДАВАЧА.

Как да заменим даден артикул:
Заявката за замяна с друг артикул, се извършва чрез изпращане на имейл в свободен текст, на адрес [email protected] , в който се посочват:
- Номер на поръчка, по която желаете да направите замяна
- Артикулен номер (SKU) на продукта, който желаете да замените
- Новият артикул, който желаете да получите в замяна
След като изпратите заявката си, моля изпратете артикула, който искате да замените на адрес гр.София 1784, 7-ми 11-ти километър, бул. „Цариградско шосе“ 141 за Джитекст ООД, телефон: +359894 780180, без да изчаквате обратен отговор от търговеца.
В случайте на заявена "Замяна" , ще изпратим новия артикул към вас, до 5 работни дни от датата на получаване на върнатия артикул от търговеца.
Ако изпратеният артикул не отговаря на условията за замяна той се изпраща обратно до адреса на клиента за негова сметка.
В случай на грешка от страна на fashion-gallery.bg, куриерските такси за доставка се поемат от ПРОДАВАЧА.
При какъвто и да е проблем, Ви молим да се свържете с нас на телефон: +359894 780180 и ние ще направим всичко възможно за да удовлетворим очакванията Ви и разрешим случая, ако има такъв.ВРЪЩАНЕ

Бельо,бански,чорапени изделия и бижу не подлежат на връщане по хигиенични причини. Парфюми с нарушена опаковка, липса на целофан, холограмен стикер не подлежат на връщане.

Ако не сте удовлетворени от закупен продукт от онлайн магазин www.fashion-gallery.bg или по каквато и да е друга причина, можете да го върнете в срок от 14 дни, считано от датата на получаването му. Връщането на продукт става след уведомяване на Продавача на имейл: [email protected] или със попълнен формуляр за връщане, който сте получили с пратката. Също можете да го изтеглите от ТУК. Сумата за закупен продукт се възстановява в срок от 14 дни, след получаване на върнатата пратка и след като се уверим в нейната цялост единствено по банков път. Куриерските разходи по връщане на стоката се поемат от Клиента. Пратки, изпратени с наложен платеж към нас, няма да бъдат приети.

Как да върнем даден артикул:
Заявката за връщане на артикул, се извършва чрез изпращане на имейл в свободен текст, на адрес [email protected] или с попълнен формуляр за връщане, в който се посочват:
- Номер на поръчка, по която желаете да направите връщане
- Артикулен номер (SKU) на продукта, който желаете да върнете
- Банкова сметка (IBAN) и име на титуляра, по която да възстановим дължима сума.
След като изпратите заявката си, моля изпратете артикула, който искате да върнете с попълнения формуляр за връщане на адрес гр.София 1784, 7-ми 11-ти километър, бул. „Цариградско шосе“ 141 за Джитекст ООД, телефон: +359894 780180, без да изчаквате обратен отговор от търговеца.
В случайте на заявено "Връщане" , ще възстановим дължимата сума, по банков път, в рамките на 14 дни от датата на получаване на върнатите стоки от търговеца.
Ако изпратеният артикул не отговаря на условията за връщане той се изпраща обратно до адреса на клиента за негова сметка.
В случай на грешка от страна на fashion-gallery.bg, куриерските такси за доставка се поемат от ПРОДАВАЧА.
При какъвто и да е проблем, Ви молим да се свържете с нас на телефон: +359894 780180 и ние ще направим всичко възможно за да удовлетворим очакванията Ви и разрешим случая, ако има такъв.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки