Меню
Меню

Сортиране

Производители

Вид

Ценови диапазон

Цвят
Размер

Jack&Jones

Jack&Jones

Историята на JACK & JONES започва през 1989 г. с основаването на марката. Конкурентният бранд в мъжката мода на Стария континент става известен още през 1990 г. със старателно подбрана колекция за Модния панаир в Осло. Отзвукът надминава очакванията - създаването на нова модна линия за мъжки облекла е вече факт. В следващите години JACK & JONES се оформя като една от най-силните марки за дънки на пазара с няколко стотици магазини. Днес, като един от най-големите производители на мъжки облекла, има повече от 1000 магазина в 38 държави и още хиляди търговски партньори. Марката е представена в пет уникални линии. CORE by JACK & JONES за младежите с модерно мислене и поглед върху детайлите и графиките. ORIGINALS by JACK & JONES с мотиви от инди и градската поп култура. Стилът е младежки и достъпен. PREMIUM by JACK & JONES е израз на стила на живот на истинския джентълмен. С най-високо качество при материи и изработка, колекцията се подрежда при вечната класика. JACK & JONES TECH с широка гама функционални облекла и ежедневен стил, подходящ за динамичния ден. JACK & JONES VINTAGE CLOTHING улавя истинската душа на дънковите облекла. Линията съживява автентичните винтидж модели и препраща с носталгия към минали времена.
Jack&Jones Изображение

Историята на JACK & JONES започва през 1989 г. с основаването на марката. Конкурентният бранд в мъжката мода на Стария континент става известен още през 1990 г. със старателно подбрана колекция за Модния панаир в Осло. Отзвукът надминава очакванията - създаването на нова модна линия за мъжки облекла е вече факт.

В следващите години JACK & JONES се оформя като една от най-силните марки за дънки на пазара с няколко стотици магазини. Днес, като един от най-големите производители на мъжки облекла, има повече от 1000 магазина в 38 държави и още хиляди търговски партньори.

Марката е представена в пет уникални линии.
CORE by JACK & JONES за младежите с модерно мислене и поглед върху детайлите и графиките.
ORIGINALS by JACK & JONES с мотиви от инди и градската поп култура. Стилът е младежки и достъпен.
PREMIUM by JACK & JONES е израз на стила на живот на истинския джентълмен. С най-високо качество при материи и изработка, колекцията се подрежда при вечната класика.
JACK & JONES TECH с широка гама функционални облекла и ежедневен стил, подходящ за динамичния ден.
JACK & JONES VINTAGE CLOTHING улавя истинската душа на дънковите облекла. Линията съживява автентичните винтидж модели и препраща с носталгия към минали времена.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки